Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Futsal U15: Itthon három szép győzelem

Futsal U15-ös bajnokság. Növeltük előnyünket a tabellán, az utolsó forduló eredményétől függetlenül őszi elsők vagyunk az „A” csoportban!

Futsal U15: Itthon három szép győzelem

A hétvégén az AUDI Arénában folytatódott a bajnokság. Csapatunk eredményesen zárta a játéknapot, bár néha az ellenfelek mellett a pálya talajával is meg kellett küzdeni. A Mikulás 9 pontot hozott, így megnyugtató előnnyel zárhatjuk az őszi fordulókat.

Büksi Zsolt: Bár 100%-os teljesítménnyel tudtuk le a mai fordulót, van hiányérzetem a mai játéknappal kapcsolatban. Nehezen indult be a gépezet,  szinte minden találkozón voltak rövidebb, vagy hosszabb ideig tartó üresjáratok, a  Haladás elleni első félidő pedig kimondottan nyögve nyelősre sikeredett. Előrejátékban hiányzott az a kreatívitás, ami jellemzi a srácokat és kapusunknak is remekelnie kellett több esetben is. Szinte minden mérkőzésen csak a második félidőben tudtuk igazán érvényesíteni akaratunkat és eldönteni az összecsapásokat.

Gratulálok a fiúknak, de van még miben előre lépnünk.

 

Eredmények, tabella:

13:00 | ETO FUTSAL-NEBULÓ FSE 8-1 (3-0)
15:30 | ETO FUTSAL-HALADÁS VSE 6-1 (2-1)
17:10 | ETO FUTSAL-BŐNY SE 9-0 (3-0)

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink