Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

Az ETO FC Győr labdarúgói látogattak el 5 győri általános iskolába mikulás alkalmából. A Radnóti, Gyárvárosi, Szabadhegyi, Fekete és Ménfőcsanaki Általános Iskola tanulói nagyon örültek, hogy meglátogatta őket az ETO.

Mikulás: 5 iskolánál járt az ETO!

A játékosok egy mikulás ének ellenében szaloncukrot osztogattak az osztálytermeket járva, sőt a legszerencsésebb 50 gyermek a kérdésekre válaszolva ETO bérletet is nyerhetett. Természetesen a közös fotózkodás, autogram osztás és a tornatermi focizás sem maradhatott el.

A gyerekek mellett a  játékosok is nagyon jól érezték magukat és fogadkoztak, hogy a jövőben is részt vesznek hasonló kezdeményezéseken.

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink