Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Akadémia: Jövőre is kiemelt státusz!

Létfontosságú győzelmet aratott az ETO FC Győr U-17 utánpótláscsapata hazai pályán a Vác ellen. A mérkőzésnek nagyon nagy jelentősége volt, ugyanis a tét nem volt más, mint a kiemelt akadémiai cím következő évi megtartása.

Akadémia: Jövőre is kiemelt státusz!

 

Az utánpótlás csapatok közül az U-17-es korosztály alapján minősítik az akadémiákat, ennek következtében, ha kiesett volna a csapat, akkor elvesztette volna akadémiánk a kiemelt státuszt. Annak ellenére, hogy a csapattól a nehéz nyári időszakban 5 játékos a Ferencvároshoz és 2 játékos külföldre távozott, kiváló teljesítményt nyújtott az egész őszi szezonban és biztosította az akadémia jövőévi kiemelt státuszát. A küzdelmes mérkőzésen a szezonban parádézó Nagy Tamás góljával szereztük meg a három pontot Ugyan szombaton még más csapatok játszanak mérkőzéseket, legrosszabb esetben 8. helyen végez a jelenleg 6. helyen álló ETO FC Győr U-17 utánpótláscsapata.

 

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

 

ETO FC Győr - Vác 1-0

U-17 I. osztály, Győr

Gólszerző: Nagy Tamás (20")

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink