Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Rangadóval búcsúznak az ősztől

Az ETO FC GYŐR a Dorog otthonában fejezi be az őszi szezont, a forduló rangadóján minden erejükre szükség lesz a győrieknek, hogy jó pozícióban várhassák a tavaszi folytatást.

Rangadóval búcsúznak az ősztől


Preszeller Tamás: A forduló rangadója következik a Dorog otthonában, a két feljutásért harcoló csapat küzd majd egymás ellen szombaton. Minden tudásunkra szükség lesz, hogy a két győzelmünk után ismét nyertesen hagyjuk el a pályát. A héten nagy intenzitással készültünk a mérkőzésre, úgy gondolom, mentálisan sikerült megfelelő szintre fejlődni a két győzelem után, érződik is a lelkesedés a fiúkban. Riválisunk az egyik legjobb csapata a csoportunkban, eredményeik is eddig ezt mutatják. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a három pontot hazavihessük, bízom a csapatban.

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink