Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Minden szurkolói infó a Dorog elleni mecs előtt

Szombaton 13:00-kor játszuk idei utolsó mérkőzésünket Dorogon. Az egyesület közleményt adott ki szurkolóink tájékoztatása érdekében.  

Minden szurkolói infó a Dorog elleni mecs előtt

A Buzánszky Stadionba – 2510 Dorog, Köztársaság út 3. -  a belépés a vendégszurkolók részére a déli kapun – Munkás utca / vasút felöli oldal -  biztosított. A kapu nyitására a mérkőzést megelőző 1 órával 12:00-tól kerül sor. 

A szurkolók a déli kapu szomszédságában a Munkás utca – Iskola utca kereszteződésénél található Városi Sportcsarnok parkolójában helyezhetik el gépjárműveiket.

 

Helyfoglalás:

 

- Az ETO FC Győr ULTRÁI részére a fedetlen állóhelyen biztosított a mérkőzés megtekintése.


- Az ULTRÁKTÓL függetlenül érkező s nem hozzájuk tartozó szurkolók esetében a fedett ülőhelyi lelátón is biztosított a hely a mérkőzés megtekintésére.

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink