Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Kiskorosztályos edzések július 13-tól

Kiskorosztályos edzések július 13-tól

A koronavírus miatti elmaradt edzésekre való tekintettel klubunk idén korábban elindítja a kiskorosztályok edzéseit, már július 13-tól várjuk a gyerekeket!

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko
Szimcso már a labdás edzéseknél tart

Szimcso már a labdás edzéseknél tart

Szépen halad Szimcso Viktor felépülése, aki több mint 8 hónapja szenvedett súlyos térdsérülést. Jelenleg Kovács Tamás erőnléti edzővel készül, aki beszámolt nekünk Viktor állapotáról és a további lépésekről a teljes gyógyulás felé.

Interjú Soós Imre ügyvezetővel

Interjú Soós Imre ügyvezetővel

Tegnap ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőfokú licencadó bizottsága, amely elfogadta a WKW ETO februárban beadott NB I-es licenckérelmét a következő bajnoki évadra. Az utóbbi időben többször jelentek meg különböző internetes portálokon információk a klub anyagi hátteréről, távozó játékosokról, valamint az új vezetőedző személyéről, ezekről is beszélt Soós Imre, az ETO ügyvezetője.

NB1-es licencet kapott az ETO

NB1-es licencet kapott az ETO

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a mai napon elfogadta az ETO Futball Kft. első osztályú licenckérelmét, és a 2020/2021-es bajnoki évadra az NB1-es licencet megadta.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink