Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nyolcat rúgtak a Vénusznak!

Vígh Renáta ötöse, Szórádi Nikolett triplája kiütötte a Vénuszt. Súlyos csapást mért az ETO a DVTK Vénusz együttesére saját otthonában.

Nyolcat rúgtak a Vénusznak!

A mérkőzést az ETO kezdte harciasabban és több támadást is vezetett, ennek meg is lett az eredménye. A 3. percben Vígh Renit ugratták ki, lefordult védőjéről és a hálóba emelt. (0-1)

 

Innen kezdve a Miskolc mindent megpróbált, hogy bevegye a győri kaput, de Bocsárdi Eszter, aki ismét válogatott formában védett, bravúrjainak köszönhetően ez nem sikerült, sőt a 13. percben Németh indult meg a jobb oldalon gyönyörű cselt követően az üres területre bemozduló Vígh Reninek passzolt kifutó kapus mellett, akinek már csak a kapuba kellett gurítania a labdát, megtette. (0-2)

 

A második félidőt is remekül kezdte az ETO. A győri lányok már a játékrész elején elcsendesítették a miskolci közönséget. Vígh Renáta mesterhármast ért el a 22. percben, tisztára játszotta magát a jobb szélen, majd a hosszú alsóba tüzelt. (0-3) Majd a találkozó talán legszebb gólja következett "meglepő" módon Vígh Renitől, mellel levette a labdát, majd utána tökéletesen eltalálta ami a jobb felsőbe vágódott, még az ellenfél szurkolói is megtapsolták. (0-4) Így már négy gólnál járt ő maga és az ETO is, ez nagyban köszönhető a társak nagyszerű indításainak is.

 

A hazaiak lelkesen próbálkoznak, de lövésig csak ritkán jutnak. Nem úgy, mint a győriek. Szórádi Nikolett első gólja szerencsés körülmények között született, beadása a 27. percben egy hazai játékos hátáról a kapuba pattant. (0-5)

 

Nem sokkal később gyors kontra, Jakab Réka hosszan, középen indította a kiugró Szórádit, aki a kifutó kapus hasa alatt juttata a labdát a hálóba., így már kettő gólnál jár. (0-6)

 

A hatgólos hátrányban is kiválóan küzdő miskolciak 32. percben Kovács Aliz révén megszerezték a szépítő találatot. (1-6)

 

35. percben Vígh Renáta gyönyörűen sarokkal Szórádi Nikolett elé varázsolta a labdát, aki 9 méterről ezt a kapuba vágta, így megszerezte saját maga harmadik, csapata hetedik gólját. (1-7)

 

Vígh Renáta fenn maradt az ellenfél térfelén, a társak ismét megtalálják, ő most se hibázik, higgadtan a kapuba gurított a 36. percben. (1-8)

 

Két perccel a vége előtt Miliczki gólt szerzett a hazaiaknak a kilátogató szurkolók legnagyobb örömére, akik a hét gólos hátrány ellenére is bíztatták csapatukat. (2-8)

 

Apró szépséghiba, hogy csapatunk két tízméterest is hibázott.

 

A győri lányok megérdemelten fölényes győzelmet arattak.

Molnár Attila (Rába ETO): - Nem ilyen forgatókönyvre számítottam. Mi rangadóra készültünk, ritka, amikor egy csapatnak egy adott mérkőzésen szinte minden sikerül. Azt gondolom jó taktikát választottunk, nem tudott vele mit kezdeni a Miskolc. Vigh Renáta és Szórádi Nikolett is extra teljesítményt nyújtott, Bocsárdi Eszter pedig szokásához híven válogatott szinten védett. De a többiekről is csak a legjobbakat mondhatom, igazi csapatmunka diadala volt a mai.  Nagyon jól alakul a rutin és a fiatalok tehetsége csapaton belül. Azt gondolom az a koncepció, amit elterveztünk megfelelően ütemben halad. Nem örülök a bajnoki szünetnek, de próbálunk készülni és jó eredményeket elérni a későbbiekben is.

 

Vigh Renáta (Rába ETO): Gyorsan felvettük a mérkőzés ritmusát, rendkívül szervezetten védekeztünk és kihasználtuk lehetőségeinket. Fordulás után a Vénusz futott az eredmény után, mi pedig tovább tudtuk játszani saját játékunkat és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertük meg a DVTK elleni rangadót.

DVTK Vénusz – Rába ETO 2-8 (0-2)

DVTK: Almási – Kovács, Rondzik, Boros, Bernáth
Csere: Szőke, Miliczki, Bukovszki, Váradi, Kresák, Németh
Vezetőedző: Thür Antal

ETO: Bocsárdi – Jakab, Szórádi, Vígh, Csuti
Cserék: Mészár, András, Süle, S.Amanda, Öreg, Németh, Mészáros
Vezetőedző: Molnár Attila

Gólszerzők: Kovács (32’) MIliczki (38’), illetve Vígh (3’, 13’, 22’, 23’ 36’) Szórádi (27’, 28’,35’)

etofutsal.hu Baracskai Ádám

Kapcsolódó videó


További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink