Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A Hét játékosa Süle Dóra

A hét játékosának ezúttal Süle Dórát a Rába ETO 17 éves tehetségét választottuk. Dóri három góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy a győriek a gyengébb kezdés után, magabiztosan 8-0-ra győzték le Skorpiót. Az ETO 17 éves gólvágója bizonyult az 5. forduló legjobbjának

A Hét játékosa Süle Dóra

 

F-H: Dóri fogadd őszinte gratulációnkat a Hét játékosa címhez. Három góloddal komoly érdemeid voltak a Skorpió elleni sikerben. Gondoltad volna amikor a 16. percben 0-0 volt az állás, hogy ilyen sima lesz a vége?

 - Sejtettem, hogy az első gól nehezen fog megszületni, mivel az ellenfél védekezésre rendezkedett be, amit jól is csináltak, de az első gólunk után már mást kellett játszaniuk. Ráadásul kevés cserével jöttek, így már csak idő kérdése volt, hogy mikor tudjuk teljesen megtörni őket.

F-H: Már az első fordulóban is sikerült a triplázás a DEAC ellen, ami azért is nagy dolog, mert ez az első idényed a futsalban. Minek tulajdonítod sikeres debütálásodat?

 - Régen is szerettem teremben játszani, góllövéssel nagy pályán sem állok hadilábon, és úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csapatban játszom, és társaim érdeme is hogy ilyen hatékony tudok lenni.

F-H: Már hét gólnál jársz a bajnokságban és csak Rondzik Júlia előz meg a góllövőlistán. Hétvégén összejöhet az előzés? Egyáltalán foglalkoztat téged a gólkirálynői cím?

 -Igen, foglalkoztat, hiszen mindenkinek az a célja, hogy a legjobb legyen, ráadásul, ha minél több gólt lövök, ezzel a csapatomat is segítem.

F-H: 17 évesen bizonyára nem egyszerű dolog feldolgozni mindazt, ami veled történik. Te miként birkózol meg vele?

 - Szüleim mindig szerénységre és becsületességre tanítottak, ezt itt is kamatoztatni tudom, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól az a sok jó, ami velem történik.

F-H: Milyen érzés olyan ikonokkal egy csapatban játszani, mint Szórádi Nikolett, Vígh Renáta és Jakab Réka. Azonnal befogadtak téged?

 -Mindenben a segítségemre voltak, rögtön befogadtak, nagyon barátságosak voltak velem. Ők valóban sokat letettek az asztalra, szeretnék én is olyan karriert befutni, mint ők. Nagyon felemelő érzés egy csapatban játszani velük.

F-H: Molnár Attila személyében olyan edződ van, aki mindig is bátran dobta mély vízbe a fiatalokat és az eredmény rendre őt igazolta, mint azt a Te eseted is mutatja. A Mesternek mekkora szerepe van abban, hogy termeled a gólokat?

 -Mindig megfogadom az edzőim tanácsait, így Attila báét is, úgy gondolom, hogy nagyon jól együtt tudok vele dolgozni. Azt, hogy ő milyen edző, azt igazolják az elért eredményei.

F-H: Véleményed szerint a futsalbajnokságban való szereplésed árt a nagypályás teljesítményednek?

 -Személy szerint én nem éreztem hátránynak, s nem hiszem, hogy valaha is másként vélekednék erről a kérdésről.

F-H: Mi történne akkor, ha választanod kellene a két sportág között?

 -Ezen még nem gondolkodtam, a futsalt nemrég kezdtem, és még senki nem állított választás elé.

F-H: Hova várod az ETO-t az alapszakasz végén?

 -Szeretnénk minél előkelőbb helyezést elérni, aztán meglátjuk mi lesz belőle, bízunk a sikeres szereplésben.

F-H: Ha lenne szépségkirálynő választás a női futsalban, bizonyára bőven kapnál szavazatot, de a győri lányok egyébként is odafigyelnek arra, hogy nőiesek maradjanak. Többek között Jakab Réka, Szórádi Nikolett és Jakab Petra is az erősebbik nem kedvencei közé tartozik. Sportteljesítményetek mellett, véleményed szerint ez is közrejátszik abban, hogy egyre több úr látogatja meccseiteket?

 -Nagy örömmel veszem, és a csapattársaim is, hogy egyre több néző látogatja a mérkőzéseinket. Természetes, hogy az is motivál minket, hogy a nézők között egyre több úr foglal helyet. Nem tudom, hogy a személyünk miatt, vagy a foci miatt van ez.

futsalhungary.hu

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink