Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

VÉNUSZ-ETO RANGADÓ SZOMBATON

Sokatmondó mérkőzés lesz, mindkét csapatnak győzni kell az élmezőnyben maradásért.

VÉNUSZ-ETO RANGADÓ SZOMBATON

A Rába ETO női futsal együttesét a DVTK-Vénusz fogadja a miskolci Városi Sportcsarnokban szombaton 5 órakor.

 

Az idei bajnokság kiegyenlítettebb erőviszonyainak hatása már az első négy fordulóban jelentkezett mindkét csapatnál.

 

A Vénusz (tabella 2. hely | 9 pont) felemásan kezdte a bajnokságot, egy győzelemmel bizakodva várták a Tolna elleni rangadót, ami viszont rosszul sült el, szoros meccsen elvesztették veretlenségüket a második fordulóban. Az Astra elleni döntetlenre már sokan felkapták a fejüket, majd könnyedén nyertek a sereghajtó Szekszárd ellen a 4. fordulóban.

 

Az ETO (tabella 4. hely | 7 pont) sem kezdett jobban. A DEAC legyőzése után két szoros vereség következett az Univerzum és az Astra ellen. Egyetlen vigasz a Győr számára, hogy fordulóról fordulóra javult játékuk az eredménytelenség ellenére is, és a Reklám-Press Skorpió elleni gólparádé után joggal így bízhatnak abban, hogy kemény munkájuk gyümölcse hamarosan beérik Molnár Attila tanítványainak.

 

A szombati mérkőzésen mindkét csapat a három pontért indul csatába, igazi háromesélyes találkozó következik, a miskolciak győzelmük esetén akár átvehetik az első helyet a dobogón, amennyiben az ETO nyer, akkor a rábapartiak léphetnek előre dobogós helyre a tabellán.

Női Futsal NBI bajnoki mérkőzés
2015.10.17. 17 óra
Miskolc, Városi Sportcsarnok

DVTK-VÉNUSZ-RÁBA ETO

Játékvezetők: Császár Kristóf, Kujbus László, Újhelyi Tamás

etofutsal.hu

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink