Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szegedi kupacsata vár lányainkra!

Női labdarúgó csapatunk vasárnap a Förch Magyar Kupában készül megszerezni első idegenbeli győzelmét NB1-es csapat ellen. Emellett tét a legjobb 4 közé jutás.

Szegedi kupacsata vár lányainkra!

A két csapat már találkozott egymással a szezonban. Hazai pályán a győri lányok 4-1-re győzedelmeskedtek a szegediek felett.  A Szeged gárdája azóta is pont nélkül, nyolcadik pozícióban áll a tabellán.

 

Horváth Tamás, a győri mester, elárulta nehéz mérkőzésre számít. Hazai pályán a Szeged is mindent meg fog tenni a győzelem érdekében, de csapatával mindenképp szeretne a 4 közé kerülni. Kijelenthetjük az ETO a győzelemért utazik a Tisza-parti településre.

 

Szerdán újra Szegedre utazik csapatunk, a bajnokság 8. fordulóját pótolni. A lányok egyik célja lehet, hogy már most megmutassák a vendéglátóknak, ki lesz szerdán is az esélyes.

 

Förch Női Magyar Kupa 3. forduló, negyeddöntő

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion

2015. október 18. vasárnap 12:00

Szegedi AK – ETO FC Győr

Játékvezetők: Csöngető Endre, Bán Imre, Gáleg Ferenc Lajos

Hajrá ETO, hajrá lányok!

etofutsal.hu

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink