Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

KIRI AZ ETO FC EDZÉSÉN!


KIRI AZ ETO FC EDZÉSÉN!

A hétfő reggeli edzésen egy igazán különleges vendég tisztelte meg látogatásával az ETO felnőtt csapatát. Vajda Kristóf, becenevén Kiri egy 21 éves autista fiatalember, akinek a labdarúgás az élete. Budapestről érkezett az ETO Parkba, hogy részt vegyen csapatunk tréningjén.

 

A legtöbb gyermekek vágya a nyári szünetben, hogy eljusson a Balatonra, vagy netán valamelyik tengerpartra. Kiri azonban azt tűzte ki célul, hogy a lehető legtöbb focicsapat edzésén megjelenjen. Kérése szinte mindenhol üdvözlő fogadtatásra talált, így együtt edzhetett UTE, FTC, KTE, DVTK, MTK, Vasas, és a Honvéd labdarúgóival is.

Legnagyobb örömünkre mi is szerepeltünk illusztris listáján, így örömmel láttuk vendégül. Megtekintette a létesítményt, a stadiont, majd abszolválta az edzés minden pillanatát. Dicséretes edzésmunkáját Németh Zoltán vezetőedző egy Kiri feliratú, 12-es számmal ellátott mez átadásával köszönte meg, melyet minden ETO játékos dedikált.

etofutsal.hu

További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink