Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A zöld színért nem csak a pályán jeleskedtek


A zöld színért nem csak a pályán jeleskedtek

Az Európai Mobilitási Hét nyitó napján egyedülálló akció keretében focistáink reggelit osztogattak a kerékpárral munkába indulóknak.

Az Európai Mobilitási Hét kampányának első napján Deli Zoltán és Kelemen Márk, az ETO labdarúgói, valamint Korsós György klubmenedzser reggelit osztogattak a Megyeház téren a kerékpárral munkába igyekvőknek. A sportolók önmaguk is két keréken érkeztek, bizonyítván, hogy a zöld színt nem csak a pályán viselik büszkén, hanem a környezet tudatosság szimbólumaként is magukénak érzik. Részt vett a programban továbbá az GYMJV Önkormányzata képviseletében Németh-Babos Anikó és a Keret Egyesület elnöke, Tóth Péter is. A Rendőrség részéről jelen lévők a kerékpárosoknak a bringájukról hiányzó kötelező kiegészítő kellékeket ajándékoztak és közlekedés biztonsági tanácsokkal látták el őket. A feltűnően rosszul felszerelt bicajok tulajdonosai a kakaós csiga, túró rudi, és az alma mellett egy-egy citromot vihettek magukkal a munkába...

Kedvenceink ezúttal a pályán kívül is tökéletesen helyt álltak, kellemesen meglepvén néhány szurkolónkat a vidám hangulatú akció keretében.

etofutsal.hu

További híreink

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!
Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink