Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Volt csapata ellen játszhat

A vihar után ma már napsütéses napra ébredt az ETO felnőtt csapata, a srácok délelőtt edzettek, hazai idő szerint 14.00 órakor pedig újabb meccset játszanak a cseh első osztályú FK Mlada Boleslav együttese ellen. A zöld-fehér keretben van olyan játékos, akinek nem lesz újdonság az ellenfél csapata, a grúz középpályás, George Ganugrava a cseh gárdából igazolt át Győrbe.

„Másfél évig voltam a Mlada Boleslav játékosa, akkor is, most is jó futballisták alkották az együttest. Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz, de érdekes meccs vár ránk ma délután, hiszen az egyik legjobb cseh csapat lesz az ellenfél. Sajnos az ott töltött idő nehéz volt számomra, hiszen különféle gondok, problémák miatt nem kaptam túl sok játéklehetőséget, ennek ellenére nagyon szép emlékeket őrzök. Sok barátom van a keretben, most a délelőtti edzést követően sikerült találkoznom kettőjükkel, a Barcelona együttesét is megjárt Ludovic Sylvestrerel és Alexandre Mendyvel beszélgettünk, viccelődtünk a közelgő találkozó kapcsán.

Azt még nem tudom, hogy pályára léphetek-e a kilencven perc alatt, de ha igen, mindent megteszek, hogy az ETO színeiben, volt klubom ellen győztesként távozhassak a pályáról.” – mesélte a 21 éves légiós.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink