Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO-szurkolók egymás közt: ˝Na, jössz a Csorna elleni meccsre?˝

Pikáns mérkőzéssel kezdődik az NB III Nyugati csoport első fordulója, az osztály újoncai közül az ETO a Csornai SE-t fogadja.

ETO-szurkolók egymás közt: ˝Na, jössz a Csorna elleni meccsre?˝

Az ETO-ultrák vezetője szerint szurkolásban nem lesz hiány a szombati mérkőzésen. Bognár Zsolt, a Csorna edzője bizakodó a végeredményt illetően. A Rábaközből sokan érkeznek a győri összecsapásra.

Remélhetőleg sok néző látogat majd ki a győriek első harmadosztályú mérkőzésére, amelyen az ETO a Csornával találkozik. Hagyományosan a felső szektorban szurkolnak majd az ultrák is.

ETO-szurkolók egymás közt: ˝Na, jössz a Csorna elleni meccsre?˝

Remélhetőleg sok néző látogat majd ki a győriek első harmadosztályú mérkőzésére, amelyen az ETO a Csornával találkozik. Hagyományosan a felső szektorban szurkolnak majd az ultrák is.

„Bár különösebb látványossággal nem készültünk, ott leszünk a lelátón a szokásos helyünkön – mondta Kocsis Balázs, a szurkolói csoport egyik vezetője. – Az ETO mindig fontos volt és fontos is marad a számunkra, még a harmadosztályban is. Nyilván azért az NB III-at még szoknunk kell, furcsa is volt egymástól azt kérdezgetni, hogy ˝Na, jössz a Csorna elleni meccsre?˝. Sokan hívtak a csapattal kapcsolatban, még olyanok is, akik két-három éve nem voltak már az ETO mérkőzésén, s azt mondták, most szívesen megnéznék a fiúkat. Többen jelezték azt is, hogy feljönnének a fenti szektorba hozzánk szurkolni. Nyilván ez egy fiatal gárda lesz, amelynek legtöbb játékosa feleannyi idős, mint a legutóbbi győri csapatban szereplő labdarúgók, de úgy gondolom, szerethető lesz ez az együttes is. A felkészülési mérkőzéseken azt láttuk, hogy szívvel-lélekkel küzdenek a fiúk, ami néha még az eredményességnél is fontosabb. Persze remélem, azért a győzelmek sem maradnak el. A szurkolásról mi gondoskodunk, s ha az nem is lesz mondjuk mindig olyan színvonalú, mint az élvonalban, rajtunk a siker nem fog múlni. Amit még tapasztaltam, hogy nem csupán mi, ultrák állunk a csapat mögött. Nagyon sok szurkoló támogatja ezt a fiatal győri csapatot."

Pénzes Mihály volt válogatott és utánpótlás Európa-bajnok csatár az ETO-ban sokat, a Csornában keveset játszott. Napjainkban az ETO öregfiúk baráti társaság vezetője.

–Tehetséges fiatalok alkotják az ETO-t, képesnek tartom őket rá, hogy megnyerék a bajnokságot – mondja az egykori futballista. – Szigorúan kell fogni a fiúkat, mert ebben a korosztályban hajlamosak a lazításra. A pályán hiányzik a rutin, ezt majd a szakmai stábnak, a vezetőknek kell pótolni. Az előkészületi meccseken a támadójáték döcögött, a bajnokságban néhány forduló után kiderül, mennyire erős a csapatunk. Érzésem szerint a Csornát egy-két góllal legyőzzük. Az ETO-nak mindenáron fel kell jutni az NB II-be!

A Csorna jelenlegi edzője, Bognár Zsolt furcsa érzésekkel tér vissza a győri stadionba. A korábbi védő 121 alkalommal lépett pályára bajnoki mérkőzésen az ETO-ban.

„Felemásak az érzéseim – kezdte „Bogesz". – Nyilván sokan emlékeznek rá, nem volt valami szép a búcsú köztem és Tarsoly Csaba között. Persze ez már a múlt, és nagyon örülök, hogy ismét jó a kapcsolatom a korábbi klubommal. Meg is hívtak a legutóbbi öregfiúk-mérkőzésre, ami nagyon
jólesett. Természetesen most a saját csapatom a legfontosabb, Csornán kezd már amolyan futball-láz kialakulni, sokan várják izgatottan a harmadosztályú rangadókat. Rögtön egy ilyennel kezdünk, s többen is jelezték, hogy elkísérnek majd bennünket az ETO Parkba. A játékosainknak azt mondtam, biztosan hatással lesz rájuk, hogy egy ilyen stadionban játszhatnak. Bár nekünk mások a céljaink, bízom benne, hogy jól sikerül már az ETO elleni bemutatkozásunk is. Nem akarunk fiatal csapatunkkal a csoportban alárendelt szerepet játszani."

kisalfold.hu

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink