Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szurkolói ankét - Mindenki egyért!


Szurkolói ankét - Mindenki egyért!

Új célok, új csapat, új bajnokság – megtartották az ETO-s ankétot Győrben.

Az NBIII-ba száműzött 111 éves győri futball klub csütörtök este szurkolói ankétot tartott az ETO Parkban. A csapatról, célokról, utánpótlásról, pénzügyi helyzetről és a győri klub jelenlegi körülményeiről kérdezték az ETO elnökét Dr. Drucskó Zoltánt és szakmai stábját az érdeklődők.

A szurkolók találkozhattak a férfi csapattal, Németh Zoltán vezetőedzővel, Jäkl Antal másodedzővel, Preszeller Tamás szakmai igazgatóval és Korsós György klubmenedzserrel is. A szakmai stábtól bizakodó és kielégítő válaszokat kaptak az ankéton szép számban megjelenteknek - az ETO jövőjét is érintő gondolatokban.

ETOFUTSAL.HU

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink