Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újabb tapasztalt támadót igazolt az ETO FC


Újabb tapasztalt támadót igazolt az ETO FC

Pákolicz Dávid nem ismeretlen a szurkolók és a stáb számára, mivel 3,5 évig Győrben futballozott korábban.

Pákolicz fiatalként 3,5 évet már Győrben futballozott, majd hat éves Nyíregyházi kitérő következett közte fél évet Pécsett is játszott. Rutinos játékos tért vissza Győrbe, aki felépülését követően nagy hasznára válhat a csapatnak. A támadó szekciót erősítő - jelenleg rehabilitációját Győrben végző - 30 éves játékos azonnal az etofutsal.hu rendelkezésére állt és villáminterjút adott weboldalunknak.

Üdvözlünk az etofutsal.hu nevében, milyen érzés újra ETO mezben focizni?
- Biztos, hogy jó lesz! Visszatérésem még egy kicsit odébb lesz, mert rehabilitációs edzéseket végzek. Emiatt is örülök, hogy itt lehetek, mert nehéz helyzetben segített a klub, azon leszek, hogy a pályán háláljam meg, remélem minél előbb.

Miért döntöttél úgy, hogy átigazolsz?
- Az igazság az, hogy hat évet töltöttem Nyíregyházán, én ott családot alapítottam, nemrégiben megszületett a kislányom… Nem is terveztem, hogy máshol folytatom. Az élet azt hozta, hogy elváltak az útjaim a Szparival. Ekkor jött a győri megkeresés, amire egyáltalán nem számítottam. Iszonyatosan jó érzés, hogy nem felejtettek el és visszahívtak! Nemes feladat, mert mindenki tudja, hogy az NBIII nem a megfelelő hely az ETO-nak.

Cél az NBII-be jutás, sikerülhet idén?
- Egyértelműen, persze mindenki így áll ehhez a kérdéshez. Látom a srácokon az edzőkön is. Ezen dolgozunk, a körülmények is úgy érzem ideálisak.

Mit tartasz a legnagyobb sikernek és a legrosszabb élménynek a futball pályafutásod alatt?
- Ez jó kérés! Ha eredményileg nézem, akkor mindenképpen a győri bronzérem és az Európa Ligában való szereplés a legnagyobb siker. A legrosszabb pedig a sérülések, talán a mostani szituáció, a sérülésem mellett a volt klubom nem állt mellettem, sérülten elengedett, ez egy nagyon nehéz pillanat volt. De kezd megoldódni az ETO segítségével!

Milyen játékosnak tartod magad?
- Mindig úgy gondoltam, hogy az én játékstílusom a játszós, rövid passzos játékhoz megfelelő. A futó mennyiségem is meg volt mindig. Ami szükséges. Támadások előkészítése és a befejezés terén van nagyobb gyakorlatom. 30 évesen már más és jobb játékosnak tartom magam, szeretnék ennek a fiatal csapatnak teljes tudásommal a felkapaszkodásban segíteni.

Melyik poszton érzed otthon magad?
- A támadó szekcióban játszottam leginkább, árnyék ékben is szerepeltem, nem mondanám, hogy van kedvenc, talán az árnyék ék pozíció áll legközelebb hozzám. Majd a szakmai stáb eldönti, hol vetnek be, hol van legnagyobb szükség rám.

Véleményed szerint mi kell a bajnokság megnyeréséhez?
- Azt gondolom, hogy egy egyenletes jó teljesítmény, nagyon fontos lenne a jó rajt hozzá. Azt tapasztaltam, ez még azonban kevés. Nagyon jól felkészült edzőstábbal vágunk neki a bajnokságnak, a srácok pedig már évek óta együtt játszanak, kiegészülve Velünk idősebbekkel erősnek mondható a keret.


Jöhetnek esetleges hullámvölgyek, mivel hétről hétre, 34 fordulón keresztül, folyamatosan győzelmi kényszerrel fogunk pályára lépni. Azonban ha mentálisan megfelelően tudjuk kezelni akkor nem lehet baj.

Végezetül, mit üzensz a győri szurkolóknak?
- Láttam, hallottam, hogy nehéz helyzetben is a csapat mellett álltak. Azt kívánom, tegyék ezt akkor is, ha nehezebb helyzetek jönnek, bízzanak a csapatunkban, mert mindent megteszünk azért, hogy az ETO újra a megfelelő helyen legyen!

Köszönjük az interjút, sok sikert!
- Köszönöm

etofutsal.hu

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink