Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Viharos nap

Ráérzett az ETO szakmai stábja, melyik nap kell regenerálni, reggel óta hatalmas vihar dúl a tengerparton, ennek ellenére a délutáni mérkőzés nem maradhat el. Azok a játékosok, akik tegnap pályára léptek a litván éllovas ellen, ma lazíthatnak. Tarmo Kink kiérdemelte a pihenőt, mindkét eddig mérkőzésén beköszönt az ellenfél kapujába. Az ETO házi gólkirálya a délelőttöt a medencében és a szaunában töltötte.

„Igaz, hogy az első meccsen nagyobb fölénnyel, 3-0-ra nyertünk, és a litvánok ellen csak döntetlen sikeredett, mégis a tegnapi meccset értékeljük mindannyian többre. Tényleg nagyon jó mérkőzés volt egy rangos ellenféllel szemben, és igazán jól játszottunk, főleg a második félidőben. Rengeteg lehetőségünk volt, amit remélhetőleg legközelebb már értékesíteni is tudunk majd.

Nagyon jól érzem magam Törökországban, szívesen maradnék még egy hetet. Ma délutánra szabad programot kaptak azok, akik tegnap pályára léptek, de mivel nagyon rossz az idő valószínűleg pihenéssel telik el a nap hátra lévő része. Talán, ha eláll az eső, a meccs után besétálunk majd a városba.” – zárta gondolatait Tarmo.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink