Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nehezebb feltételekkel folytatódik az utánpótlás bajnokság


Nehezebb feltételekkel folytatódik az utánpótlás bajnokság

Új lebonyolítási rendszerben, középdöntő selejtezőkkel folytatódik az utánpótlás bajnokság. Vasárnap a Magvassy Sportcsarnokban, már az odavágókat játsszák csapataink. Nincs már könnyű ellenfél, a pillanatnyi forma és erőnlét dönthet az országos középdöntőbe továbbjutásról.

A komáromi régió nyerteseivel küzdenek meg az ETO Futsal régióbajnokai az országos középdöntőbe jutásért. Az U15-ösöknél a tavalyi két U13-as döntős már most találkozik.

Az ETO Futsal együttesei felkészülten várják az erőpróbát, pályaválasztóként megpróbálnak kellő előnyt kiharcolni a visszavágókra. A minimális cél a középdöntőbe jutás mindannyiuk számára.

Az MLSZ Futsal Versenybizottsága határozatot hozott az U11, U13 és az U15-ös korosztályos bajnokság középdöntő selejtezőiről, középdöntőjéről és az országos döntőről.

Az ETO csapatai a Komáromi régió 1. helyezettjeivel találkozik, a csapatok túlnyomórészt nagypályás játékosok alkotják. Az odavágó 1. mérkőzése Győrben a Magvassy Sportcsarnokban lesz.

A komáromi régió mindhárom korosztályában 20 csapat nevezett, az öt csoportgyőztes döntőit február első napjaiban bonyolították le. Az öt csapatos gigatornán négy mérkőzést kellett lejátszaniuk a csapatoknak a döntőt végül az U11-es korosztályban a Tatai AC. Az U13-soknál a Lábatlan Egyetértés SE, az U13-asoknál a tavalyi U13-as döntős Zsámbék SK csapatai nyerték.

Pál László (U11): A Tatai AC ismeretlen csapat, de ebben a körben nincs már könnyű ellenfél. A legjobb keretünkkel felkészültünk a selejtezőre, kondicionálisan rendben vannak a fiúk. Ennek ellenére itt már teljesen sötét ló mindegyik csapat, egy biztos, mindent elkövetünk a jó szereplésért. Teljesen zsákba-macska innentől kezdve a bajnokság, jó csapatok következnek, a pillanatnyi forma és erőnlét fog dönteni a továbbjutásról. Azok a pillanatnyi előnyök, hogy ismertük a csapatokat, azok erőviszonyait a régióbajnokságban,  az országos megmérettetésben megszűnnek.

Juanra (U13): Tapasztalataink szerint, a tavalyi regionális bajnokság után már nem volt könnyű csapat, minden játékos jól képzett, nagypályán és teremben is játszanak, fizikálisan, egy-egy elleni játékban is jók. Erre számítunk, nagyon sokat tanultunk az elmúlt hat-hét hónapban, taktikailag erősek vagyunk, minden nagyképűség nélkül megállapítható. A csapat mentálisan felkészített, jó közösséget alkotunk, szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni, megfelelő előnyt szerezni a visszavágóra. Minimális célunk a középdöntőbe jutás. Más a lebonyolítási rendszer, most keleti csapatok helyett nyugati csapatokkal játszunk, velük csak a Final Fourban találkozhatunk. Ismeretlen mindenki számára ez a rendszer, tavaly háromszor játszhattunk a Keletiek ellen, most csak kétszer lehetséges, nehezebb lesz kiismerni a rivális taktikáját, erősségeit, hiányosságait. Valakinek jobb lesz ez a felállás, valakinek pedig rosszabb.

Molnár Attila (U15 fiú): Komoly munkát végeztünk a héten, hatot edzettünk, úgy gondolom felkészültünk a páros találkozókra. Legnagyobb gondot a tizennégyes keret kijelölése okozta, mert a teljes csapat megérdemelte volna, hogy megküzdjön a Zsámbék gárdájával. Úgy gondolom, nem csak fizikálisan, hanem taktikailag és mentálisan is rengeteget fejlődött a csapatom, és jellemző a csapategységre, hogy mind a huszonkét játékosunk ott lesz a vasárnapi mérkőzésen, és aki nem kerül pályára, az a lelátóról szorít a győzelemért. Nagyon büszke vagyok a fiaimra, szuper közösséget alkotnak, és az eddigi teljesítményükre vasárnap feltehetik a koronát.

U11 Fiú középdöntő selejtező:r
ETO FUTSAL-TATAI AC

Odavágók tervezett időpontja:
2015. április 12. Vasárnap 14.00

Visszavágók tervezett időpontja:
2015. április 19. Vasárnap

U13 Fiú középdöntő selejtező:
ETO FUTSAL-LÁBATLANI EGYETÉRTÉS SE

Odavágók tervezett időpontja:
2015. április 12. Vasárnap 12:45

Visszavágók tervezett időpontja:
2015. április 18-19.

U15 Fiú középdöntő selejtező:
ETO FUTSAL-ZSÁMBÉKI SK

Odavágók tervezett időpontja:
2015. április 12. Vasárnap 11:30

Visszavágók tervezett időpontja:
2015. április 19. Vasárnap

A mellékletben letölthető az utánpótlás bajnokság új lebonyolítási tervezete.

etofutsal.hu

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink