Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fegyelmezett játékkal

A Győri ETO FC ötödik alkalommal edzőtáborozik Törökországban, a csapatban egyetlen játékos van, aki mind az öt alkalommal részt vett a mediterrán felkészülésen. Sasa Stevanovic, a gárda csapatkapitánya, most is örömmel érkezett a valóban minden igényt kielégítő szállodába, ahol az elmúlt héten az NBII-es válogatott, jelenleg pedig a Debrecen csapata is tartózkodik.

„Ötödszörre jöttem edzőtáborozni Törökországba a csapattal, de most van a leghidegebb. Persze, ha a Magyarországi viszonyokat nézzük, kellemes meleg van. – kezdi mosolyogva Sasa, aki a csütörtök délutáni találkozóra is kitért.

Ez volt az első itteni mérkőzésünk, minden első meccs nehéz, de az első perctől a kilencvenedikig nagyon fegyelmezetten játszottunk. Több helyezetünk is volt, de csak hármat használtunk ki, egy kis szerencsével, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.  

Persze nem szabad elfelejteni, hogy elég későn érkeztünk meg szerdán, és így még aznap léptünk pályára. Reméljük, a mai találkozón sokkal jobban fog menni a játék.” – zárta a csapatkapitány. 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink