Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Női: ÁRKÁD ETO-HTE Kupavisszavágó szombaton


Női: ÁRKÁD ETO-HTE Kupavisszavágó szombaton

Az ÁRKÁD ETO női futsal csapata a Hajdúböszörmény TE együttesével Győrben játssza a Magyar Kupa elődöntő visszavágóját, szombaton 18.00 órakor a Magvassy M. Sportcsarnokban.

Női Futsal Magyar Kupa elődöntő 2. mérkőzés

2015.10.03 - szombat 18.00 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Wittner József, Strumpf Tamás, Juhász Bálint

ÁRKÁD ETO-HTE

Mindkét csapat története során először juthatna be a női Futsal Kupa döntőjébe, ezért rettentő fontos találkozónak tartják a rangadó visszavágóját a riválisok. Az ETO kedvezőbb helyzetben, mivel főleg az első félidőben nyújtott játékuknak köszönhetően meglepték a HTE-t az odavágón, amin végül egy gólos 4-3-as ETO siker született, egy változatos nagy iramú kupamérkőzésen. A holnapi kupameccs várhatóan ismét kiélezett lesz, a HTE mielőbb ledolgozná hátrányát és meglepetést szeretne, ezért küzdelmes kupaösszecsapásra lehet számítani. A győriek szerint most kezdődik a kupa elődöntője, ezért győzelemre törekszenek, az egyre jobban összecsiszolódó játékuk alapján komoly esélyük is van a döntőbe kerüléshez. 

A másik ágon az ASTRA komoly lépést tett négy gólos győzelmükkel a Tolna-Mözs elleni odavágón (2-6), a kiskunfélegyházi visszavágó várhatóan formalitás lesz, azonban a tolnaiak biztosan mindent megtesznek majd a szép kupabúcsú érdekében. 

Molnár Attila: Az új év még csak most kezdődött, de mi az egyik legfontosabb meccsünket vívjuk. Úgy gondolom, hogy a HTE megpróbál elaltatni bennünket, hiszen mindenhol a mi esélyességünket hangsúlyozzák, de ez a meccs még korán sincs lefutva. Nekünk az odavágó első félidejéből kell építkeznünk, és elkerülni a második félidő hibáit. Tudtunk együtt készülni, és ez nagyon jót tett a csapatnak. Várjuk a mérkőzést, mert szeretnénk megfelelni az elvárásoknak, hogy jó játékkal, győzelemmel, eljussunk a Magyar Kupa fináléjába. Várjuk a szurkolókat is, hogy segítsenek Nekünk, és ezúton kívánunk minden futsalt szeretőnek Boldog, Békés Új Esztendőt!

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink