Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Elérkeztünk a legjobb négyhez


Elérkeztünk a legjobb négyhez

A magyar kupa harmadik fordulója következik, ami egyben az elődöntőt is jelenti. 

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE – ÁRKÁD ETO

2014.12.06 – szombat 10:00
Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont

HTE vagy ETO? Nehéz kérdés… Amit tudunk, hogy a bajnokságban remekül szerepel mindkét együttes. Az egymás elleni mérkőzésük 2-3 lett a HTE javára. Várhatóan mindkét együttes a legjobb keretével fog tudni kiállni. Tudjuk, hogy fantasztikus mérkőzés lesz. Tudjuk, hogy nem szabad kihagyni. 
Mit nem tudunk. Milyen eredmény fog születni? Ki fog a döntőbe jutni. Pádár-Vágó ellen, Bocsárdi-Torma ellen, Jakab testvérek-Nagy Ágnes és Tell Zsófia ellen, Fogl-Hummel-Smuczer ellen, Molnár Attila – Simonyi András ellen, Nyugat-Kelet ellen, Nagyváros – Kisváros ellen. Néhány abból , ami a két csapatra vár, s a kilátogató nézőkre.

 

BRAND MISSION TOLNA-MÖZS – ASTRA HFC
2014.12.06 – szombat 20:00
Tolna, Tolna Városi Sportcsarnok

A tavalyi döntőnek lehetünk majd szem és fültanúi. A mérkőzés esélyese a tavalyi címvédő. Jelenlegi formája azt mutatja, hogy szinte érinthetetlen állapotban van a Dombó alakulat. Ami valljuk meg valamilyen szinten igaz is. Az ellenfél személyében a tavalyi ezüstérmest tisztelhetjük, akik eredményekben nem, ám mutatott játékban egyre erősebbnek bizonyulnak, ami aggodalomra adhat okot a vendégek részéről. Szinte biztos, hogy a Tolna vészkapussal fogja játszani, ami igencsak megnehezítheti az Astra dolgát. A bajnoknak meg kell oldania továbbá az odavágón Megyes Ági hiányát is, aki makacs bokasérüléssel bajlódik

Kozák Attila

futsal-hungary.hu

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink