Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ismét Visegrádi Kupa

Idei első Visegrádi Kupa találkozóján van túl az ETO két korosztályos csapata. A szlovákiai Ruzomberok utánpótlás gárdáit látták vendégül fiataljaink. Tuifel Péter együttesének nem sikerült megismételnie idegenbeli jó játékát, így ők most alul maradtak. Nagy Attila tanítványai novemberhez hasonlóan most is döntetlent értek el.

Győri ETO FC U18 - MFK Ruzomberok     0 - 2 (0-0)

Győri ETO FC: Nacsa (Farkasdi) – Szabó Gy. (Kollár), Kelemen, Despotovic, Szabó M. (Kozma), Windecker (Papp), Horváth B. (Paku), Németh L. (Kocsis G.), Hajnal, Horváth G., Serfőző (Matetits).

„Nem sikerült megismételni a kinti játékunkat, amivel ott győzni tudtunk. Az ellenfél megérdemelten nyert.” – kommentálta Tuifel Pérter a találkozót.

 

 

Győri ETO FC U16 – MFK Ruzomberok    1 – 1 (0-0)

Gólszerző: Sipőcz

Győri ETO FC: Baranya (Nagy G.) – Fettik, Krasznai, Laczkovich, Gubicza (Vitéz), Nyári (Pintér), Lakatos (Árpási), Illés, Sipőcz (Farkas), Sztojka (Szívós), Vankó, Nyúl

 

"Voltak hibák a játékunkban, de láttam pozitív dolgokat is. Összességben dicséret illeti a csapatot az első mérkőzésen." - tette hozzá Nagy Attila.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink