Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Négy közé juthatnak


Négy közé juthatnak

Ikrényben kupameccs vár vasárnap 18:00-kor az ETO Futsal női csapatára a DEAC ellen. A cél a győzelem és a négy közé jutás.

Tavaly az alapszakaszban rendkívül szívós, jó teljesítményt nyújtó DEAC meggyengült a rájátszás hajrájára, majd nem vállalták az NBI-ben az indulást. Azóta az NBII-ben egyre jobban magára találó debreceni egyetemi csapat nehéz ellenfele lehet a Győrnek, amennyiben Jakabék nem találják meg a góllövő cipőjüket. A kupameccs mindig is kiélezettebb, mint egy bajnoki mérkőzés, ezért mindenképpen szüksége van az ETO Futsal női csapatának a buzdításra. Aki csak teheti, jöjjön ki Ikrénybe vasárnap és szurkoljon a futsalos csajok négy közé jutásáért a Magyar Kupában.

Molnár Attila: - Szeretnénk a legjobb négy csapat közé kerülni a kupában, mert számunkra ez a minimális cél. Ehhez le kell győzni a Deacot, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. A tavalyi bajnokságban az NBI meghatározó gárdája volt a Debrecen, és bár most az NBII - ben játszanak különböző okok miatt, úgy gondolom egyre inkább magukra találnak, és az eredményeik is meggyőzőek. De a mi céljaink mások, mint a Deacé, ezért számunkra csak a győzelem és a továbbjutás elfogadható. Sérültünk nincs, új taktikai elemekkel készültünk, ezeket alkalmazni is szeretnénk. Remélem meglepjük az ellenfelet, és látványos, szórakoztató játékkal jutunk tovább.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink