Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

 

A tervezett kezdőcsapat: Cellár (30) - Nagy B. (9), Kelemen (11), Kozma (2), Németh M. (4) - Nagy Á. (6), Kerékgyártó (45), Szabó L. (39) - Szabó B. (49), Mayer (35), Medgyes (8)

Miriuta László: "Köszönöm mindenkinek az elmúlt időszakot, aki bármiben is segítette a munkánkat. Most, hogy a múlt héten méltóképpen elköszöntünk a közönségünktől, tekintettel arra, hogy az utolsó fordulóban a Debrecen számára sem tét már a nemzetközi kupaszereplés, hiszen eldőlt, hogy ők indulnak, és a dobogóra sem érhetnek oda, szeretnénk azoknak a fiataloknak lehetőséget adni, akik közül sokan hosszabb-rövidebb ideig segítették az NB I-es csapa munkáját. Örülök, hogy lehetőséget kapnak, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben, és kívánom, azok, akik jövőre is az ETO-t szolgálják, eredményesek legyenek és megnyerjék a harmadosztályt. Külön köszönöm a szurkolóknak a felém áradó szeretetet, remélem pár éven belül újra NB I-es mérkőzésen drukkolhatnak majd a csapatnak."

Németh Zoltán: "Erre készültek a játékosaink, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben - igaz nem ilyen körülmények között szerettük volna. Kaptunk az élettől egy lehetőséget, ezzel élnünk kell. Tudjuk, hogy a Debrecen az esélyes, de semmi veszítenivalónk nincs. Egy harcos és bátor játékot várok a csapattól. Most egy óriási lépcsőt ugrik mindenki, néhányan már bemutatkoztak korábban az első osztályban, de többen először lépnek pályára. Csak erre a meccsre összpontosítunk." 

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink