Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Egy levél Sydneyből

Egy Ausztráliában élő ETO szurkoló írt levelet a napokban Sasa Stevanovicnak és Miriuta Lászlónak címezve. Gönye Leslie nem Magyarországon született, de szülei, mint írja farádiak, ő maga pedig a 74-es UEFA Kupa szerepléstől kezdődően követi, mi történik a csapattal. 1987-ben látta először élőben kedvenceit, s miután azóta is többször járt már Győrben, a mai csapat játékosait sem csak az online stream és a video összefoglalók segítségével ismeri.

Egy levél Sydneyből

 

A teljes levelet nem áll módunkban megosztani, annyit azonban elárulhatunk, hogy sidney-ben élő szurkolónkat is lesújtotta a hír, hogy ilyen bajba került kedvenc csapata. "Nagyon becsülöm mindazokat, akik ebben a helyzetben is vállalták, hogy segítik a csapatot, Sasa Stevanovicot már játékoskorában is tiszteltem, Miriuta László pedig ahogy motiválja az együttest, a nyilatkozatai erőt kell, hogy adjanak a következő hetekre is" - írja. 

 

Gönye Leslie egyik legnagyobb élménye természetesen a két évvel ezelőtti FTC elleni, bajnoki címet jelentő siker volt. Szurkolónk bízik abban, hogy az NB III-ból képes lesz visszajutni a csapat és pár éven belül újra az első osztályban lesz. A csapat jelenlegi játékosainak sok sikert kíván a pályafutásukhoz, akik függetlenül attól, hogy hová igazolnak hozzáállásukkal és játékukkal alighanem minden ETO drukker szívébe belpoták magukat örökre.

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink