Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Miriuta: gratulálok a játékosaimnak!

Mindkét edző dícsérte csapatunk játékosait a lefújás után - igaz a Haladás új edzője a saját csapatát látta jobbnak.

Miriuta: gratulálok a játékosaimnak!

 

Miriuta László: „Mindkét szemem nevet, mert csak gratulálni tudok a játékosaimnak. Nagyon jó meccset vívtunk, nekik is voltak helyzeteik, de megérdemelten győztünk. Nem egyszerű motiválni a játékosaimat a hátralevő három meccsen, hiszen tudjuk, mi lesz. Ehhez már nem edző kell, hanem pedagógus.”


Mészöly Géza: „Nagyon sajnálom a csapatot, mert játékban hihetetlenül nagyot produkált. Sajnos védekezésben elkövettünk hibákat, amelyeket azonnal kihasznált a Győr. Mind a két félidő elején gólt kaptunk, ennek ellenére felálltunk. A Győr talán az eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta ma, mégis felül tudtuk múlni. Ez mindent elmond.”

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink