Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Fantasztikus szurkolás, szép győzelem

Egy fantasztikus hangulatú mérkőzésen a becsületéért játszó csapatunk legyőzte a kiesés ellen menekülő Haladást. A mieink végig kézben tartották a mérkőzést, és előbb Rudolf, majd Koltai góljával szerezték meg a vezetést, amit a második félidőben Lipták növelt. A folytatásban ugyan ismét felzárkózott a Haladás, de egyenlítenie már nem sikerült, így a Puskás Akadémia után a szombathelyieket is sikerült legyőzni tavasszal hazai pályán.

Fantasztikus szurkolás, szép győzelem

 

OTP Bank Liga, 27. forduló

Győri ETO FC – Haladás 3-2 (2-1)
Győr, 2400 néző. Játékvezető: Iványi

Gólszerzők: Rudolf G. (8.), Koltai (39.), Lipták (49.), illetve Martínez (28.), Radó (66.)

 

Győri ETO FC: Pogacsics – Brdarovski (Nagy Á., a szünetben), Lipták, Lang, Ibanez – Windecker (Pátkai, 60.), Kamber, Bucsa – Rudolf G. (Mayer, 79.), Priskin, Koltai. Vezetőedző: Miriuta László


Haladás: Rózsa – Nagy P. (Rocchi, 69.), Angyal, Alcibiade, Jánvári – Németh M., Iszlai – Hegedűs J. (Gaál, a szünetben), Martínez, Halmosi – Radó. Vezetőedző: Mészöly Géza

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink