Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 9-én, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - Haladás OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.

Szombaton a nyugatiról lehet szurkolni

 

Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ belvárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek az OTP Bank Liga mérkőzésre. A szombaton 18.30 órakor kezdődő összecsapásra már csak szurkolói kártyával lehet bejönni, mind a hazai, mind a vendégcsapat drukkereinek - természetesen a bérleteseinknek nem szükséges a kártya, de aki jegyet vásárol, annak igen. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét. Tájékoztatjuk mindazokat a szurkolókat, akik az interneten vásárolnak belépőt, hogy amennyiben nem változtatták meg a pin kódjukat, akkor elsődlegesen a születési hónapjuk és napjuk - tehát például a szeptember 24-i születetteknél ez 0924 a négyjegyű kód.

 

A mérkőzésre a belépőjegyek árai a következőképpen alakulnak:

 

C, G szektor: 2.500 Ft

B szektor: 2.000 Ft

Nyugdíjas és diák jegy az nyugati A szektorba: 1.000 Ft

Családi jegy az keleti A szektorba (1+1): 2.000 Ft

Vendégszektor: 1.400 Ft 

Internetes jegyvásárlás itt:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3003/Gyori-ETO-FC

 

A szektorok besoztását itt is megtalálhatják szurkolóink:

http://www.eto.hu/index.php?lan=hu&m=116

 

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a lelátón dohányozni tilos, a stadion területén csak az erre kijelölt helyeken lehet rágyújtani.

 

A mérkőzésre 16.30 óráig az ETO Park Élményközpontban is lehet jegyet venni, de ezután itt már csak a szurkolói kártyák készítésére lesz lehetőség. A jegypénztárak 2 órával a találkozó megkezdése előtt - vagyis 16.30 órakor nyitnak.

 

SZURKOLÓI KÁRTYA KÉSZÍTÉS

 

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a szurkolói kártyát 500 Ft-os regisztrációs díj ellenében tudjuk elkészíteniaz ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban. Itt mindekiről ekészítjük az igazolványhoz szükséges fényképet, és pár perccel művelet után az ETO kártya át is vehető. Kérjük, hogy mindenkinél legyen egy fényképes okmány is - lehetőség szerint személyi igazolvány - mert a kártya készítésekor meg kell győződnünk arról, hogy az adatok megfelelőek-e.

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink