Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Parádés győzelemmel a Fradi otthonában

A lány nagypályán U15-ös bajnokság legnagyobb sikerét érte el a Győri ETO FC csapata, miután a listavezető Ferebcváros otthonában fölényesen tudott nyerni csapatunk. A diadal azért is különleges, mert fél éve Győrben még az FTC nyert 9-1-re, így a meccs esélyese természetesen a hazai csapat volt. Süle János tanítványai azonban nagyszerűen játszottak, és a jó erőkből álló FTC-t 4-1-re legyőzték. Gratulálunk!

Parádés győzelemmel a Fradi otthonában

 

Lány U15 nagypályás bajnokság

FTC - Győri ETO FC 1-4 (1-1)

Győri gólszerzők: Horváth C. 2, Erdész F., Bódai V.

 

ETO: Varga K. - Burián R., Kovács L., Fülöp H., Fülöp D. - Kardos A., Erdész F. (Fekete M.), Pédl B. - Bódai V., Zsédely R. (Szalai F.), Horváth C. (Nagy T.) Edző: Süle János

 

Süle János: ”Felemelő érzés volt látni azt,amit lányaink ezen a mérkőzésen labdarúgásból előadtak. Olyan motiváltan és összehangoltan fociztak, hogy a hazai szinten "legjobbnak" titulált FTC-nek még a pontszerzésre sem volt semmi esélye. Büszke vagyok rájuk!”

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink