Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

U17: vereség a listavezető ellen

Nem sikerült meglepetést okoznia klubunk U17-es csapatának a listavezető Puskás Akadémia ellen. Fórián Zsolt csapata az első 45 perc után még csak egy gólos hátrányban volt, de a második játékrész elején bekapott két találat végleg eldöntötte a meccset. Csapatunk becsületgólját Kelemen Bálint szerezte a 86. percben, 3-0-ás hazai vezetésnél. A felcsútiak még erre is volt válaszuk, hiszen a végén még kettő berámoltak, így alakult ki az 5-1-es végeredmény.  

U17: vereség a listavezető ellen
U17-as bajnokság, I. osztály Felsőház Felcsút SE - Győri ETO FC 5-1 (1-0)
Győri gólszerző: Kelemen B.
Gyurákovics E. - Varga D. (Nyakas M.), Király T., Kiliti R., Kelemen B. - Koncsag M. (Csordás B.), Fodor D. (Benyó D.), Ködmön Z. - Samodai Á., Lénárt A., Takács M. (Varga J.) Edző: Fórián Zsolt

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink