Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Fél tucat győri gól idegenben

Magabiztos győzelmmel kezdték a rájátszást az NBII-ben a győri hölgyek. Németh Loretta egymaga négy gólt szerzett, ezzel pedig oroszlánrészt vállalt a Nyírség NSC legyőzésében. A Győr öt fordulóval a bajnokság vége előtt a második helyen áll a tabellán.   

Fél tucat győri gól idegenben
Női NB II. Nyugati csoport Nyírség NSC - Győri ETO FC 2-6 (1-3) Győri gólszerző(k): Németh L. 4, Öreg C., Fleck N.
Mészár K. (Szabó E.) - Fél A. Soós A., Fél P., Dura M. - Öreg C., Süle D. (Szücs L.), Fleck N. - Kalmár V., Németh L., Kardos E. (Zemlényi Cs.) Edző: Horváth Tamás

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink