Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Igazságos döntetlen Mosonmagyaróváron

Kűzdelmes mérkőzésen önfeláldozóan védekeztek a hazaiak, így pontot szereztek csapatunk ellen Mosonmagyaróváron. A majálisnak köszönhetően nagyon sokan választották kikapcsolódásnak ezt a mérkőzést, ahol az ETO állt közelebb a győzelemhez, Szabó Bence még a kapufát is eltaláta, de a vezetést nem sikerült megszerezni.

Igazságos döntetlen Mosonmagyaróváron

 

Futura Mosonmagyaróvár - Győri ETO FC II 0-0

Mosonmagyaróvár, 500 néző Játékvezető: Gaál Gy.

 

ETO: Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Szabó L., Mervó, Medgyes - Irmes (Szabó T.), Szabó B., Szücs G. (Füleki). Edzők: Németh Zoltán és Jakl Antal

 

Fotó: http://www.duoinfomovar.hu

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink