Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U12: Szombathelyi sikerrel zártak

A Mosonmagyaróvár elleni vereséget követően Szombathelyen fejezte be első bajnoki félévét az ETO legkisebb versenyző korosztálya. Havas Máté ’98-as fiai hamar megszerezték a vezetést, ami túlzottan megnyugtatta a srácokat, a vendéglátók, így egyenlíteni tudtak, de a félidő hajrájában ismét sikerrel járt az ETO. A második játékrészben aztán már hiába próbálkozott minden erejével az ellenfél, a végeredmény nem változott. Így egy szép győzelemmel a nyolcadik helyen zárták az őszt a legkisebbek.

Illés Akadémia - Győri ETO FC  1-2 (1-2)

 

Gólszerző: Szabó Á. (2)

 

Győri ETO FC: Baross K.  (Ikker P.) - Csordás B., Király T., Gál I., Horváth M. (Gy. Kovács B.) – Ködmön Z., Koncsag M.(Kiss L.), Tóth M. (Posta A.) - Dékány R.(Nagy K.), Tóvizi P. (Szilvágyi M.), Szabó Á. (Bali Á.)

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink