Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Meghívó Fehérvárra! Ajándékjegyekkel!

Szombaton délután az év utolsó bajnoki mérkőzésén, Székesfehérváron játszik a Győri ETO FC felnőtt csapata. A 15. fordulóra az első csapat és a Győri ETO FC ezúton hívja meg szurkolóit. Holnap délutántól minden utazni szándékozó a klubépületben veheti át a Videoton – Győri ETO FC mérkőzésre szóló ajándék belépőjegyét. Az izgalmasnak ígérkező szezonzáróra szurkolói buszt is indít a klub, melyet az ETO bérletesei most is ingyenesen vehetnek igénybe. Számukra az ajándék belépőt a különjáraton, induláskor adjuk majd át! Az állandó belépővel nem rendelkezők 1.500 Ft-ért vehetik igénybe a buszos utazást. A külön járat november 21-én 12.00 órakor a klubépülettől indul. A részvételi szándékot – a bérletes drukkerek is - kérjük, minél hamarabb jelezzék az f.nora@eto.hu email címen, vagy a 305 594 124-es mobiltelefonszámon.

A rangadóra szóló ajándék belépőket, névvel és email címmel regisztrálva, a klubépület recepcióján vehetik át a szurkolók csütörtökön 16.00 órától 20.00 óráig, pénteken 8.00 órától, 19.00 óráig, szombaton pedig 8.00 órától 12.00 óráig.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink