Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ki nevet a végén?!

Tegnap este a Magyar Kupa első negyeddöntőjére került sor Budapesten. A hatalmas ködben megrendezett mérkőzés gólnélküli első félidejét követően a Honvéd szerezte meg a vezetést, a hazaiak azonban nem sokáig örülhettek. Négy perccel később Aleksidze vett át a kaputól 19 méterre egy lecsorgó labdát, amit a háló jobb oldalába lőtt. A 70 percben született győri egyenlítő találat is megtekinthető ma 17.10-től a RevitaTV-ben, a mérkőzés ismétlését 23.25-től tűzte műsorára a csatorna. A továbbjutás eldöntése így a jövő szerdán 17.00 órától kezdődő hazai visszavágóra maradt, amit az idegenben szerzett góllal azért a zöld-fehérek várhatnak előnyösebb pozícióból.

„A nagy köd miatt furcsa meccs volt a tegnapi, de persze ez egyik csapat dolgát sem tette könnyebbé. Egyébként is nehéz mérkőzés volt ez számunkra, visszatérni a tavaszi kudarcunk színhelyére. Sajnos nem is voltunk túl jók, jobban kellett volna koncentrálnunk. De a bekapott gól után sem adtuk fel, és persze nagyon örülök, hogy nekem sikerült betalálni.

Hallottam a hazai szurkolók Odikadzeval viccelődő énekét, bánt, hogy a barátommal gúnyolódtak, a visszavágón ezért még jobban szeretnék bizonyítani. Meglátjuk majd ki nevet a végén…

Egyelőre azonban még csak a Videoton elleni találkozóval foglalkozok…” – nyilatkozta a ma délelőtti edzést követően Alex.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink