Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zalaegerszegen folytatódik a Ligakupa

Szeptember 23. után holnap 13.00 órakor folytatja sorozatbeli szereplését a - „B” csoportban továbbra is veretlen - Győri ETO FC felnőtt kerete. Pintér Attila játékosai a Ligakupa 8. fordulójában Zalaegerszegen, a Városi Stadion műfüves pályáján tartanak erőfelmérőt. A múlt szerdáról elhalasztott Videoton elleni 7. fordulóra december 2-án, hazai pályán kerül majd sor. A péntek délutáni kilencven percet - melyet a klub honlapján on-line követhetnek nyomon szurkolóink - a 26 éves Németh Ádám vezeti, segítői Butkai Zsolt és Kiss I. Balázs lesznek, a meccs ellenőre Kaibás Dezső. Az élvonalban tavaly bemutatkozó fővárosi játékvezető utoljára a márciusi 20. fordulóban irányított ETO meccsen, a Kaposvár ellen akkor 1-1-es döntetlen született hazai pályán.

„Mivel az NBII-es csapatra fontos mérkőzés vár a hétvégén, így nem úgy alakul a keret, ahogy eredetileg szerettem volna, hiszen a fiatalok közül kevesebb játékost tudok elvinni Zalaegerszegre. Így őket holnap nem tudjuk megnézni, tehát azok kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak.” – nyilatkozta a koradélutáni edzést követően Pintér Attila.

 

  hely csapat M GY D V LG KG GK P

1. GYŐRI ETO FC 6 3 3 0 15 9 6 12

2. PAKSI FC 7 3 2 2 12 8 4 11

3. ZTE FC 7 3 1 3 13 13 0 10

 

4. VIDEOTON FC 6 2 3 1 9 7 2 9

 

5. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 7 2 1 4 6 13 -7 7

 

6. LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 7 1 2 4 11 16 -5 5

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink