ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Elkészült az ETO Park komplexum

2012. október 16-án ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a QUAESTOR Csoport befektetéseként és beruházásaként megépült, egyedülálló stadionpanorámával rendelkező ETO Park Hotel**** Business & Stadium Győrben. Mindez azt jelenti, hogy elkészült az ETO Park komplexum. Az ünnepélyes megnyitón Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Tarsoly Csaba, a QUAESTOR Csoport elnök-vezérigazgatója is beszédet mondott az új létesítmény üdvözléseként. Szijjártó Péter  azt mondta: Győr a high tech ipar fellegvára, a sport egyik kiemelkedő bázisa, és egyre inkább a turizmus egyik hazai központja, s most, hogy elkészült Közép-Európa legmodernebb sportkomplexuma, a város a modern sportberuházások Bajnokok Ligájának döntőjébe került. 

Elkészült az ETO Park komplexum

 

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink