Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Irány Nyíregyháza!

A Sóstói Stadionban meccsel holnap este Pintér Attila csapata, a Szpari jelenleg a tabella 10. helyén áll, két-két győzelmük és döntetlenjük mellé, négy vereséget gyűjtött be az öt meccse nyeretlen keret. A hazai pályán jóval acélosabb piros-kékeket hatalmas meglepetésre az NBIII-as Nyírmada csapata búcsúztatta a Magyar Kupa 3. fordulójában, a Ligakupában viszont jeleskednek Szentes Lázár tanítványai, szerdán 7-0-ra verték az MTK együttesét a sorozatban.

Érdekes lesz a szombati találkozó, már csak azért is mert a nyírségi öltözőket koptatja több volt ETO-s is, így az ősszel kölcsönadott Pákolicz Dávid és Kovács Zoltán, de – a jelenleg sérült – Böőr Zoltán, vagy Igor Bogdanovic, Müller Zsolt valamint Czanik Károly is, és persze nem feledkezhetünk meg az ETO aranycsapatának egykori válogatott gólvágójáról, Szentes Lázárról sem.  

 

A nyíregyházi keretben valószínűleg a 9. fordulóban is ott szerepel majd a góllövőlista jelenlegi éllovasa, a magyar élvonal első japán játékosa, Homma Kazuo. A 29 éves csatár nyolc találatnál jár, a nyíregyházi 14-ből, az ellenfelek is pont ennyiszer köszöntek be a szintén győri kötődésű szerb hálóőr, Vojinovic Drasko kapujába.

 

A két együttes utoljára május közepén, szintén idegenben találkozott, a 28. fordulóra – a Magyar Kupa döntő miatt - csikócsapattal utaztak a zöld-fehérek, de így is remekül helytálltak és végül egy pontot hoztak el Nyíregyházáról.

 

A hazai csapatban, most szombaton eltiltás miatt nem léphet pályára két alapembernek számító belső védő, Yves Mboussi és Cosmin Goia.

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink