Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megint betalálna

A héten is szerda-szombat ritmusban lép pályára a Győri ETO FC felnőtt kerete, négy hét szünet után ismét folytatódik a Ligakupa sorozat. A zöld-fehérek Kaposvárra utaznak holnap kora délután. Pintér Attila nem szakít a hagyományokkal és a fiatalabb játékosokat, illetve a kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgókat küldi pályára. Valószínűleg izgulhatunk a combjával bajlódó, de már felépült Dinjar játékáért, de a Ligakupa találkozók alapemberének számító, a kiírásban kétgólos Csermelyi Imre is a kezdőcsapatban kaphat helyet.

„A Ligakupában utoljára szintén idegenben, Pakson meccseltünk, akkor a kezdő csapatban kaptam helyet, és a második félidő elején Tokody labdáját sikerült a bal alsó sarokba lőnöm. A másik gólomat pedig pont a Kaposvár ellen szereztem, ha lehetőséghez jutok szerdán, szeretnék ismét beköszönni az ellenfél kapujába. Remélem, holnap is sikerrel járunk, hiszen szeretnénk megőrizni veretlenségünket!” – nyilatkozta a délutáni edzést megelőzően Imi.

 

 

A Győri ETO FC várható kezdőcsapata: Sánta, Dorogi, Fomumbod, Nyári, Vető (Völgyi), Supic, Berde, Dinjar, Bicak, Copa, Csermelyi

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink