Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Már most hiányoznak!

Pintér Attila dolgát újabb probléma nehezíti, hiszen három játékosát is mellőznie kell aránylag hosszú időre. Egyik szemünk sír, a másik nevet; rendkívül büszkék vagyunk fiataljainkra, de október közepéig tartó hiányukat lehet megsínyli a zöld-fehér csapat. Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence a héten már egy közös edzésen sem vett részt, hiszen mind a hárman a FIFA által 1977-óta kétévente megrendezésre kerülő labdarúgó-világbajnokságra készülnek Telkiben. Az egyiptomi vb-n 24 ország méri össze tudását, a mieink az „F” csoportban az alexandriai stadionban most vasárnap 20.45-tól Honduras ellen mutatkoznak be. Szeptember 30-án 17.45-kor Dél-Afrika, október 3-án 17.45-kor pedig a kontinensbajnoki címmel büszkélkedhető Egyesült Arab Emirségek legjobbjai ellen lépnek majd pályára azonos helyszínen, a Magyar Televízió mindhárom mérkőzést közvetíti. A hat négyes csoportból az első kettő és a négy legjobb harmadik kerül a 16 közé, az egyenes kieséses szakaszba.


„Régi sérülésemből kifolyólag, kisebb problémával érkeztem még a vasárnap kezdődő edzőtáborba. Folyamatosan kezelték a derekamat, így szerencsére most már százszázalékos vagyok. Dudi Mátéval, én pedig az egyik kapussal kerültem egy szobába, jó, hogy hárman is vagyunk az ETO-ból, így a későbbiekben is tudjuk segíteni egymást. Vidám hangulatban telnek az edzéseink, ma két foglalkozást vezényelt Egervári Sándor, de még holnap délelőtt is lesz egy könnyebb, átmozgatás. Ezt követően délután kettő körül indulunk Telkiből Egyiptomba. Egyelőre még nem izgulunk, de természetesen szeretnénk bizonyítani…” – mondta el telefonon Zámbó Bence.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink