Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U13: Tizenegy góllal

Az utolsó helyen szerénykedő Láng FC fiataljaival tartott hazai erőfelmérőt az elmúlt fordulóban Rozmán László ’97-es legénysége. A győri srácok az egész mérkőzést végig támadva óriási fölényben játszottak, percenként szép helyzeteket alakítottak ki. Az ötletes akciók kidolgozását rossz helyzetkihasználás követte, de így is válasz nélkül tizenegyszer rezgett meg a vendégek hálója, könnyen eldöntve a három pont sorsát.

Győri ETO FC – Láng SK   11 – 0 (6-0)

 

Gólszerzők: Végh T. (2), Takács (2), Böcskey (2), Nyári, Frikton, Gulyás, Végh D., Nyíregyházky

 

Győri ETO FC: Takács Z., Czégány, Szabó (Takács), Végh B., Nyíregyházky, Szalai (Barcsa), Frikton, Gulyás, Horváth (Végh D.), Nyári (Böcskey), Végh T.(Bognár)

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink