Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

NBII: Csak egy pont

Ma délután a Zalaegerszeg második csapatát fogadta hazai pályán a Győri ETO FC visszajátszókkal megtűzdelt NBII-es kerete. A zöld-fehérek nem tudták megőrizni Berde fejesével szerzett előnyüket, mindkét félidőben egy-egy gól született ellentétes oldalon, így a kilencven perc pontosztozkodással zárult.

Győri ETO FC – ZTE   1 – 1   (1-0)

 

Gólszerző: Berde

 

Győri ETO FC: Sánta - Dorogi, Fomumbod, Póti, Varga L. (Vető) – Ato, Berde (Kiss Sz.), Supic, Sánta Attila – Copa, Bajzát (Csermelyi)

 

 

„Nem mondok újat: jó nevek még nem jó csapat…” – kommentálta a találkozót Klement István

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink