Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Irány Szombathely!

Hat forduló, tíz pont, három győzelem, egy döntetlen, két vereség, mindkettő idegenben, hét rúgott, négy kapott gól, negyedik hely. Ezzel a mérleggel várja a szombat délutáni bajnokit a Győri ETO FC felnőtt csapata. Pintér Attila legénysége azzal a céllal utazik a Hali otthonába, hogy megszakítsák a közelmúlt szombathelyi fellépéseinek nem túl impozáns sorozatát. Mindkét fél a három pontra pályázik, a vendéglátók szeretnének végre elrugaszkodni a tabella legaljáról, míg a győri srácok az élmezőnyhöz való tartózásukat szeretnék megerősíteni. Vajon ki kerül ki győztesen a zöld-fehérek viadalából?!?

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy a tavalyi bronzérmes otthonába utazunk, aki ráadásul pontjait a tabella élmezőnyében álló Videoton legyőzésével, és a Fradi elleni döntetlennel szerezte. Mindezek ellenére mindent el kell követnünk a pontok, pont szerzésért.

Több játékosunk is különböző válogatottaknál szerepelt az elmúlt héten, ők csak ma tudtak csatlakozni hozzánk, így még kérdéses melyikük tud pályára lépni holnap a Haladás ellen.” – mondta el Pintér Attila  

 

A Győri ETO FC várható kezdőcsapata: Stevanovic, Babic, Djordjevic, Stanisic, Szabó, Dudás, Pilibaitis, Józsi, Fehér, Kink (Brnovic), Aleksidze

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink