Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Rangos csapatokkal

Hétvégén ismét több edzőmérkőzést is játszottak a Győri ETO FC utánpótlás csapatai. Az utoljára diósgyőri vezetőedzőként ismert Gálhidi György vezette Egyesült Arab Emirátusok válogatottjának játékosaival a győri U19-esek és U17-esek mérték össze erejüket, de egyik korosztályban sem jutottak dűlőre. A fiatalabbak a Slovacko csapatát fogadták, a ’95-ösök három sikeres felkészülési mérkőzés után most, 1-0-s vereséget szenvedtek, a ’96-os keret viszont négy ’97-es játékossal kiegészülve 2-1-es győzelmet aratott a cseh fiatalok ellen.

Győri ETO FC’91– Arab Emirátusok  1 – 1  (0-1)

 

Gólszerző: Horváth

 

Győri ETO FC: Nacsa, Paget (Kálmán), Ceitler, Karácsony, Föglein (Szénási), Windecker, Nemes, Németh, Molnár, Bölcsföldi (Sharashenidze), Horváth

Edző: Preszeller Tamás

 

Győri ETO FC’93 – Arab Emirátusok  1 – 1  (1-0)

 

Gólszerző: Serfőző

 

Győri ETO FC: Payrits (Haga), Kollár, Kelemen M., Kozma, Szabó M., Paku (Nagy G.), Pisár, Kocsis, Fekete (Kelemen D.), Serfőző (Ködmön), Miklós V.(Balog M.)

Edző: Tuifel Péter

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink