Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U13-as korosztály év végi értékelése

Az ETO ’96-os korosztálya a 2008/2009-es szezont Nagy Attila irányításával a tabella negyedik helyén zárta. A srácok 20 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség mérleggel 64 pontot gyűjtöttek. Ha csak a rúgott gólokat, vagy a remek gólkülönbséget néznénk még kiemelkedőbben teljesített a csapat; 130-szor találtak az ellenfelek kapujába, ezzel szemben a győri háló csak 26-szor rezgett meg.

„Elsősorban a képzést tűztük ki célként a játékosok és a csapat felé, azokat a korosztályos feladatokat, amelyeket 13 éves korban kell megtanulniuk. Emellett természetesen a nagypályára vonatkozó csapattaktikai dolgokkal is sokat foglalkoztunk, amelyet az egész szezonban nagyon jól hasznosítottak a játékosok.

Mivel a kiemelt bajnokságban játszottunk természetesen odafigyeltünk az eredményességre is. A kezdésnél 11 mérkőzésen át nem találtunk legyőzőre, és mindössze egy gólt kaptunk. Az ősz végére egy kicsit visszaestünk és a vereségek miatt a 3. helyre csúsztunk vissza. A tavasz folyamán – az eredményekre is koncentrálva - tovább folytattuk a megkezdett munkát. Az őszihez hasonló szezont zártunk, igaz sajnos négy ponttal kevesebbet szereztünk.

Mindenképpen szeretném kiemelni, hogy 130 rúgott gólunkat 13 játékos szerezte, közülük is kiemelkedik a 30 gólos Füleki Norbert, a 15 gólos, Németh Márk, Nagy Ádám, Jász Dominik, a védelmünkből a 8 gólos Molnár Milán, a 7 gólos, Deák Bence és Hajdár Dániel.

Az egész éves teljesítményt figyelembe véve csaptunk a 4. helyen végzett az NBI-ben, az egész bajnokság folyamán kiegyensúlyozottan jól teljesítő játékosok; Nagy Ádám, Molnár Milán, Füleki Norbert, Németh Márk, Hajdár Dániel, Jász Dominik, és Nagy Bálint.” – zárta gondolatait Nagy Attila, edző.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink