Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gyõri ETO FC - Újpest FC 0-0

0-0-ás döntetlennel zárult az idény nyitó mérkõzésünk. A csapatunk mezõnyben sokat dolgozott, de sajnos Balajcza kapuja érintetlen maradt.

Willie McStay (Újpest FC): Nagyon szép stadionban és nagyon jó talajú pályán játszhattunk. A jó kezdésünk után a Győr átvette az irányítást, de a félidő végére valamelyest feljavítottuk játékunk, védekezésünk. Félidőben az öltözőben helyre kellett rakni a dolgokat és a 2. félidei csapatunk védekezése magabiztosabb lett és kicsit megnyugodtunk. Játékunkban látszott, hogy az energiánk nagy részét a Steua elleni két mérkőzésbe öltük. Az utolsó fél órában mi lőhettünk volna 2-3 gólt, de összességében a 0-0 reális, mert az ETO-nak is megvoltak a helyzeteik.

Pintér Attila (Győri ETO FC): Az Újpest 2 nehéz meccsel a lábában jött ide, ami biztos megnehezítette a dolgukat. Sajnos olyan játékosokkal kellett a védekezést megoldani, akik 3 napja edzettek, de "megemelem kalapom" előttük, mert emelt fővel jöhettek le a pályáról. ugyan úgy, mint az elején, a végén is megvolt a 2-3 helyzetünk, amit sajnos nem tudtunk belőni. Fordulópontnak az érzem, hogy a cseréink nem tudták a mérkőzéshez azt a pluszt adni, amit most a játékban hozzá kellett volna tenni a győzelemhez. A 0-0-ás eredmény reális, de egy edző ezzel sohasem lehet elégedett.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink