Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Kimagasló kapusteljesítmény

Kimagasló kapusteljesítmény

Gundel-Takács Bence első tétmérkőzését játszotta tegnap az ETO színeiben és remek formában védett, rengeteg bravúrt mutatott be és többször góltól mentette meg a csapatot. Kapusunkat a tegnapi találkozóról kérdeztük.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Nem sikerült pontot szerezni a nyitányon

Az FC Ajka több helyzetet alakított ki a mai napon és 0-0-ás félidőt követően a második játékrészben kétgólos előnyre tett szert. A 82. percben Priskinnek még sikerült szépíteni, de az egyenlítés elmaradt, így 2-1-es végeredmény született a hazaiak javára.

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

Tuifel Péter: Bizakodva várhatjuk a rajtot!

A nyári átigazolási időszak során nagy átalakuláson ment keresztül a keret, de új edzőpárosunk igyekezett mindenkivel megismertetni az elképzeléseit. Alábbiakban Tuifel Péter értékelte a felkészülést, kitért az idei csapat erősségére és elmondta – kezdeményező játékkal lépnénk fel Ajkán.

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

Kiszakadt a gólzsák a hétközi meccseken

U12-es csapatunk Parndorfban 16 gólt rúgott, az U11 pedig hosszú kihagyás után első mérkőzését játszotta az MTE otthonában, ahol nagyot küzdve 7-5 arányban maradt alul.

Szurkolói ankétot tartottunk

Szurkolói ankétot tartottunk

Szerda este 50 lelkes szurkolónk részvételével szurkolói ankétot tartottunk az ETO Park Hotelben. Az ankéton a sajtótájékoztatón elhangzott témák kerültek újra terítékre, illetve részletesebben is bemutatkoztak edzőink, Tuifel Péter és Herczeg Miklós.

Ajkán kezdjük a 2020/21-es szezont

Ajkán kezdjük a 2020/21-es szezont

Vasárnap 19 órakor megkezdődik csapatunk számára a Merkantil Bank Liga 2020/21-s szezonja. Az első fordulóban idegenben, a tavalyi idényhez hasonlóan az FC Ajka ellen lépünk pályára. Hajrá ETO!

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Felnőtt csapat ellen nyert az U19

Az NBIII. Nyugati csoportjában 4. helyen záró Ménfőcsanakot fogadta Csató Sándor együttese a hétközi felkészülési mérkőzésen. Hanzli góljával és Tamás szabadrúgásból szerzett találatával már a félidőben kétgólos előnyre tettek szert a fiatalok, de még a szünet előtt szépíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben több gól már nem született, így 2-1-es győzelmet aratott az Ifjúsági BL-re készülő csapatunk! Szép volt fiúk!

Pénzes Mihály 70 éves

Pénzes Mihály 70 éves

ÖT ÉVTIZED ETO-SZÍVVEL - Volt olyan tíz év az ETO nem is olyan régi történetében, amikor nem múlt el mérkőzés a következő kis közjáték nélkül: a csendben kivonuló csapatok mögül a nézőtérről egyszer csak egy öblös hang elkiáltotta magát: „Miiisukááám!” És a címzett, Pénzes Mihály, lehajtott fejjel, de mosolyogva fogadta a bíztatást…

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartottunk

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartottunk

A mai sajtótájékoztatón kiderült, további 3 évig névszponzorként támogatja az ETO-t a WKW Hungaria Kft. Részletes beszámoló az eseményekről a cikkben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink