Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Külhoni ellenfelekkel

Az elmúlt napokban is több utánpótlás mérkőzésen izgulhattunk az ETO futballpalántáiért. A két hét múlva rajtoló bajnokságra, ismét külföldi ellenfelekkel készültek csapataink. A sikeres Visegrádi Kupán túl U17-eseinnk a Senec csapatával, U15-öseink Kassán, U14-eseink Ausztriában, ’98, ’99-es és 2000-es korosztályunk pedig Nyitrán próbált szerencsét. Varga Antal ’95-ös gárdája pedig két edzőmeccset is játszott az elmúlt héten.

Győri ETO U16 – Senec U17               3 - 0  (3-0)

Gólszerzők: Farkas, Vörösbaranyi, Alasztics

Győri ETO FC U16:  Eifert – Kamara (Bertalan), Molnár, Tóth, Bognár (Széles) – Mervó (Orosz), Kerékgyártó (Fekete), Kalmár – Schneider (Kiss), Vörösbaranyi (Alasztics B.), Farkas
Schwehat FC - Győri ETO FC U16                2 - 10 (2-4)

Gólszerzők: Farkas (6), Alasztics, Vörösbaranyi, Kiss Zs, Nagy G.

Győri ETO FC U16: Rozmán (Molnár) – Orosz (Bertalan), Tóth, Nagy, Bognár  (Széles) – Mervó (Pongrácz), Kerékgyártó, Borkai (Kalmár) – Alasztics B. (Kiss), Vörösbaranyi (Fekete), Farkas

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink