Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tizennyolcadszor veretlenül

A Győri ETO FC gól nélküli döntetlennel kezdte az Újpest ellen a Soproni Liga idei idényét, hasonló eredménnyel, mint tette azt egy évvel ezelőtt hazai pályán.

A tavaszi nyitányon 3–0-ra győzött az ETO a Szusza-stadionban, a játékot látva a szurkolók most mégis bizakodóbbnak tűnnek, mint egy évvel ezelőtt.

Ha az ETO-nak nagyobb szerencséje van – és Kassai játékvezető megadja a jogos büntetőt –, akkor a győri csapat neve mellett most három pont állna a táblázaton. Az ETO masszivitása azonban így is lenyűgöző, hiszen sorrendben tizennyolcadik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen.

A mérkőzés hajrájában egy könyöklés végén megsérült a kiválóan játszó Vladimir Djordjevic arca. A tegnapi vizsgálatok szerint a védő arccsontja nem tört el, de azt még nem tudni, a zúzódása miatt pályára léphet-e csütörtökön Montpellier-ben, az Európa Liga-mérkőzés visszavágóján.
Győrbe két csatárt várnak próbajátékra a közeljövőben. A lett válogatott mellett a libériai Patrick Doeplah a kiszemelt, aki 19 éves és a legutóbbi bajnokságban az izraeli Hapoel Kfar Saba játékosa volt.

Forrás: kisalfold.hu

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink