Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Köszönet hangja!

Régen voltak ilyen sokan az ETO Stadionban, tegnap este több mint hétezer néző volt kíváncsi az ETO Montpellier elleni játékára. A srácokat hajtotta is a közönség fáradhatatlan buzdítása, és mentek is előre becsülettel, a siker most azonban elmaradt… a közel kilenc hónapja tartó veretlenség megszakadt!

„Az egész csapat nevében köszönjük a szurkolók buzdítást, nagyon jó volt ennyi ember előtt pályára lépni. Sajnálom, hogy nem tudtuk győzelemmel megörvendeztetni őket. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a videó felvétel alapján egy százszázalékos tizenegyest nem ítéltek meg számunkra, igaz hogy azt még be is kell rúgni, de ez esetben teljesen máshogy alakulhatott volna a mérkőzés. A franciák egy jól eltalált góllal szereztek előnyt, de hátra van még egy mérkőzés, ahol mindent meg fogunk tenni a siker érdekében!” – mondta el a délelőtti edzést megelőzően Pintér Attila.

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink